حکم پرونده کثیرالشاکی سدید به نفع سهامداران قطعی شد-راهبرد معاصر
اعلام اسامی معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت رشته‌های خاص کنکور ۱۴۰۳ موج بازگشت سفرهای تابستانی | احتمال وقوع سیلاب در ۵ استان سامانه ۱۲۹ دارای پوشش سراسری شد | مشاوره رایگان حقوقی بگیرید ۱۴۰ محکوم زن و ۳۹ محکوم امنیتی مشمول عفو رهبری شدند ازسرگیری پرداخت مستمری ۱۳ هزار مددجوی بهزیستی سهمیه محدوده طرح‌های ترافیکی در مهرماه تغییر نمی‌کند حل مقطعی مشکل قطع آب مدارس تهران / فرماندار: هنوز پولی بابت انشعاب فاضلاب تبادل نشده مراکز منتخب معاینه فنی تهران فردا فعال هستند واکسن آبله میمونی برای نوجوانان تایید شد بازگشت هوای آلوده به تهران هشدار هواشناسی | وزش باد و گرد و خاک تا ۵ روز آینده در شرق و شمال‌شرق ۱۸۹ ابتلای تب دنگی در کشور | ۴۴ مورد ابتلای محلی حضور حدود ۸۰ هزار دانش‌آموز استثنایی در مدارس با آغاز سال تحصیلی جدید معاون وزیر بهداشت: حال مجروحان لبنانی در تهران با ثبات است اسامی عطر‌های غیرمجاز از سوی سازمان غذا و دارو اعلام شد

حکم پرونده کثیرالشاکی سدید به نفع سهامداران قطعی شد

قوه قضاییه اعلام کرد: حکم پرونده کثیرالشاکی سدید با حکم شعبه یک دیوان عالی کشور به نفع مردم قطعی شد.
تاریخ انتشار: ۰۱:۴۹ - ۲۳ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 15
کد خبر: ۲۰۸۴۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ پرونده کثیرالشاکی سدید در مورد مالکیت ۳۳ درصد شرکت فرآب در دیوان عالی کشور در دست رسیدگی بود که شعبه یکم دیوان با صدور رأی، حکم به نفع مردم و سهامداران شرکت سدید صادر کرده بود. آستان قدس رضوی به طرفیت شرکت سدید نسبت به حکم صادره اعتراض و درخواست اعمال ماده ۴۷۷ و توقف حکم کرده بود که در پی این موضوع پرونده به معاونت قضایی قوه قضاییه ارجاع شد.

معاونت قضایی قوه قضاییه پس از بررسی پرونده، حکم شعبه یکم دیوان عالی کشور را تایید کرد و اعتراض آستان قدس رضوی را وارد ندانست و حکم به نفع مردم قطعی شد.

هفتم شهریور امسال سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده سدید گفت: فرایند‌های رسیدگی در حوزه و موضوع‌های کیفری، جزایی و حقوقی به موجب قانون قوانین شکلی کاملا شناسایی و مشخص شده است.

مسعود ستایشی افزود: طرق رسیدگی و نحوه اعتراض به تصمیمات و شکایت از تصمیمات به موجب قانون مشخص است همچنین در حوزه کیفری مقررات در بعد تجدیدنظرخواهی مشخص و در موضوعات حقوقی نیز قانونگذار به این مهم پرداخته است.

سخنگوی قوه قضاییه با بیان اینکه در طرق فوق‌العاده با سه موضوع فرجام خواهی، اعاده دادرسی و اعتراض ثالث مواجه هستیم، گفت: این مقررات برای رسیدگی به اعتراض معترض است و باید بر آن مقدم باشیم.

وی افزود: چنانچه نسبت به پرونده‌ای در هر زمینه‌ای اعتراضی صورت گیرد، قوه قضاییه در حدود قانون برای تجلی عدالت، احقاق حق و ابطال باطل مکلف به رسیدگی به اعتراض و ارائه پاسخ مکفی و قانونی است.

ستایشی ادامه داد: پرونده سدید مشمول مقررات ماده ۴۷۷ شده است و براساس تدبیر رئیس قوه قضاییه این موضوع قابل رسیدگی است. سهامداران سدید نگران نباشند، زیرا حقی از آن‌ها تضییع نخواهد شد.

سخنگوی قوه قضاییه تاکید کرد: اعمال ماده ۴۷۷ در پرونده‌های قضایی فقط یکبار انجام می‌شود مگر اینکه در مورد موضوع دیگری باشد. / ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار